Products


SD1541-IIThe SD1541 is a VC1541 compatible emulator that can replace the Commodore VC1541 floppy disk drive and floppy disks thanks to the micro SD card.

There is no bad sector, no bad disk anymore, not needed to search the games in hundreds of disks, all available on a single micro SD card.   

Simple, fast "disk swapping", with excellent compatibility characteristic of the device.

Details...


HT1080Z/PLUS DIYA HT1080Z/PLUS az egyik legnépszerűbb hazai számítógép újratervezett változata, ami megőrizte az eredeti gép összes tulajdonságát, valamint a modernebb alkatrészeknek köszönhetően tartalmazza a HT1080Z és a HT1080Z/64 ROM-jait, ezen kívül két azonnal indítható beépített játékot is. A szoftverből kapcsolható turbó módnak köszönhetően 5x-ös sebességre is képes.

Az áramkör DIY kitben érhető el, ami vagy csak az üres nyákot tartalmazza, vagy a nyákot és a ROM-okat, vagy a nyákot és az összes alkatrészt. Akik esetleg nem tudnak forrasztani, azok összeszerelve is megkaphatják az áramkört.

Részletek...


HT1080Z-FDDA HT1080Z-FDD egy 100%-os kompatibilitással rendelkező floppy drive emulátor és 32kB memória bővítés a 16kB-os gépekhez, amely letiltható vagy engedélyezhető. Különböző DOS rendszereket is futtathatjuk a HT1080Z számítógépen. Nem kell többet a kazetták keresgélésével, fejállítással bajlódnunk, egy gombnyomásra betöltődik az operációs rendszer, és már indíthatjuk is a kedvenc játékainkat, programjainkat. A DOS-ok (pl. a NEWDOS80) tartalmaznak egy BASIC bővítést is, így további utasításokat is használhatunk. A BASIC indításához csak írjuk be, hogy basic.

Részletek...


SD1541Az SD1541 egy VC1541 kompatibilis emulátor, ami képes kiváltani a Commodore VC1541 floppy meghajtót és a floppy lemezeket a mikro SD kártyának köszönhetően. Nincs többé hibás szektor, rossz lemez, nem kell több száz lemez közt keresgélni a megfelelőt, mindezek egyetlen mikro SD kártyán elérhetőek. Egyszerű, gyors "lemezcsere", kiváló kompatibilitás jellemzi a készülélet.

V1.2 firmware frissítés elérhető

Részletek...


Z80MU


A Z80MU-val kis helyen játszhatunk régi számítógépeink játékaival. A mikro SD kártyának köszönhetően akár több ezer játékot is tárolhatunk és betölthetünk, játszhatunk velük. Jelenleg a következő számítógépeket emulálja:

Homelab 3 és 4, HT1080Z (64k), Primo A64, TVC 64k BASIC 1.2 és 2.2, Enterprise 128, ZX Spectrum 48k, Elwro 800 Junior és CP/M.

Részletek...


Z80TAPE


A Z80TAPE a hazánkban legnépszerűbb Z80 processzoros számítógépekhez helyettesíti a kazettás magnókat. Nincs többé fejbeállítás, szalagbegyűrés, kazetta keresés és gyorstekerés.

A mikro SD kártyának köszönhetően akár több ezer játékot is tárolhatunk, betölthetünk, játszhatunk velük. Jelenleg a következő számítógépekhez használható:

Enterprise, HT1080Z, Homelab, Primo, Videoton TVC, ZX80 és ZX81, ZX Spectrum, valamint a WAV fájlok lejátszásának köszönhetően sok más géphez is.

Részletek...